Vi er stolte ambassadører for Regatta, som er en av Europas ledende produsenter av flyteprodukter. Regatta leverer bekledning, overlevelsedrakter og diverse flyteprodukter til oss. Vi synes klærne er superfine, og gleder oss til å bli kjent med dem. 


Sunwind

Seiling er en grønn sport, det er derfor stor stas å samarbeid med Sunwind. De har skikkelig peiling på solstrøm og har utstyrt Paloma med solcellepaneler så vi kan seile omtrent så langt og lenge vi vil uten å starte motoren for å lade.


Raymarine Norge leverer navigasjonsutstyr til oss. Cato har veiledet oss og gitt oss svært gunstige priser på VHF, AIS, autopilot og tilhørende utstyr. 


With Marine har levert ny seilgarderobe fra North Sails, ny løpende rigg, gode råd og nødvendig opplæring om seilreperasjon og riggtrim. Henrik har vært tålmodig og pedagogisk, og er definitivt en mann vi vil anbefale. 


Vil du samarbeide med oss? Ta kontakt på spons@fjernefarvann.no

Best Marin Oslo ligger ved Tjuvholmen. Som en del av Norges største båtutstyrskjede har de godt utvalg. Dag Magnus har hjulpet oss med vurderinger og vi har etter råd fra ham satt utstyrslista for hva Paloma skal ha med på langtur. 


Jan-Petter Schøyen er teknisk ansvarlig hos Aaby Marine. Han har hujlpet oss med motorspørsmål, bekymret seg for verdenshav på våre vegne og lært oss mye om navigasjonsutstyr. JPS Motorservice er vårt bindeledd til Raymarine. 


Rufo har levert topp kvalitet oppbevaringskasser som skal beskytte mac, iPad og annet teknisk utstyr mot vann, støt og annen påkjenning.