To uker og en bøtte sommerfugler

Om to uker reiser vi. H a l l e l u j a. Fjorten dager. Det er så lite, det. Denne uken har vi planlagt og bestilt mye av det siste utstyret vi trenger. Redningsflåte. Overlevelsesdrakter. Solcellepanel. Drivanker. Sjakler, blokker, splinter, strekkfisker. Gummijolle. Sikkerhetsliner. Kompass. Kikkert. Lyspærer. Sikringer. Ekstra ledning. Nye 12V-uttak. Oljesuger. Smørefett. Gassalarm. Ny autopilot. Nødsignalpakke. Slangeklemmer. Jeg tror faktisk at vi er helt ok i rute. Fremdeles sent ute, men ja. Kroppen, hodet og sjelen begynner å bli klare for ny hverdag. Vi er så spente. Det er mye som skal på plass før avreise, men vi jobber begge best under press. Og vi gleder oss til å heller være sammen 24 timer i døgnet, enn de få vi ser hverandre nå. Hurra. 

Ti tilfeldige ting blant alt jeg gleder meg til:  

  1. Nattseilas
  2. Se solen stå opp, og legge seg
  3. Lese hele bøker
  4. Finne meningen med livet  
  5. Ikke se land
  6. Overvinne sjøsyke  
  7. Lære fransk (igjen)  
  8. Bli kjent med flere eventyrere
  9. Oppdagelsesferd på nye steder
  10. Bli (enda mer) handy

 

Xx, kapteinen

 Foto: Marie Lid Aske  

Foto: Marie Lid Aske