Vi går live

VERDEN! I dag gjør vi vår første ordentlige offentlige opptreden. Og dere kan være en del av det! Vi har startet et samarbeid med feat.fm, en superfin streametjeneste som tidligere har jobbet med smarbeidspartere som Trænafestivalen, bry:larm og Sofar Sounds. Vi er så glade for å være en del av deres arbeid, og gleder oss til å gjøre en live Q&A med dem i kveld klokka 19.30. Tune in på www.feat.fm/fjernefarvann hvis dere har lyst til å være med på moroa. I tillegg til å se oss svare på Chris sine spørsmål, kan dere også stille oss spørsmål eller komme med kommentarer ved å skrive til oss via feeden i streamen, eller ved å tagge innlegg i sosiale medier med #fjernefarvann. 

Vi setter så stor pris på at folk har lyst til å jobbe og samarbeide med oss. Å få lov til å jobbe med flinke folk som feat.fm er en stor bonus for prosjektet vårt, og noe vi har lyst til å fortsette med. Si fra hvis du har lyst til å bli med. Så gøy.

xxx E&E