Torgeir

Møt Togga! Han er ett av verdens aller beste mennesker, og vi har den store glede av å få ha ham ombord i mer enn tre måneder. Torgeir er vanligvis glad. Han er verdensmester på å lytte og prøve å forstå, uten å alltid skulle gi råd. Han er flink til å spille bass og kan masse om musikk og setter alltid på ting det er bra å gjøre på. Han er den flinkeste vi kjenner til å vite forskjell på ting han kan gjøre noe med og ting han må akseptere som de er, og å faktisk akseptere det han ikke kan gjøre noe med som de er. Han er tålmodig og snill og gøyal. Han er kapteinens aller beste bestekompis og ett av de menneskene vi har det best med å være rundt. Vi håper han kan lære oss å bli like chill som han er. I bytte skal vi lære ham å seile. Først noen uker cruising på Kanariøyene, deretter ned til Kapp verde og over Atlanterhavet til Karibien. HURRA.

Bonus: se på ham, da. Han er jo åpenbart helt rå. (Selv om han nå dessverre/heldigvis har fått tilbake fortann.)

FullSizeRender.jpg