Følg oss via satelitt

I morgen planlegger vi å forlate fastlandseuropa. Vi legger kursen mot Porto Santo, rett nord for Madeira. Fra Lisboa, hvor vi er nå, forventer vi at seilasen tar omtrent fire døgn. Dersom du vil følge posisjonen vår underveis og sende tekstmeldinger med oss overalt i verden via satelitt - meld deg inn i foreningen vår ved å sende mobilnummer via vipps, samtidig som du overfører 400.- (eller større valgfritt beløp) til foreningen Fjerne farvann #55758. Medlemskapet er gyldig i ett år, og du kan alltid gå inn og be om vår posisjon på kartet. Tekstmeldinger sendes som til og fra vanlige norske telefonnummer, vi blir glade for meldinger underveis!

Hvis du ikke har vipps kan du eventuelt overføre via bank. Da er vårt kontonr 1503.80.98478 // OBS! Dersom du overfører via bank, send oss samtidig en melding til oss på flaskepost@fjernefarvann.no eller på Facebook. Det tar nemlig noen dager med gamlemåten, så da får vi ikke vite om det før vi er på havet.

 

Portugal inReach.png